UGOSTITELJSTVO – UNDERGROUND & PASTATURA

Ugostiteljstvom se bavimo od 2010. godine.

Rock & Jazz Club UNDERGROUND
slobodno možemo reći kultno mjestu u gradu Sarajevu, je prostor u kojem ćete se opustiti uz raznovrstan zabavni i kulturno umjetnički program, a takodjer je pogodan i za organizaciju poslovnih druženja i workshopova.

Izložbe, performansi, projekcije filmova, poezija, pop, rock, jazz i blues nastupi i muzika su garant “Underground” atmosfere, a čitav prostor je pokriven wirlessom te tehnički opremljen za sve vrste video i audio produkcije.

Damir Avdić, Dubioza Kolektiv, Letu Štuke, Blavorsi, The Tide, Drum n zez, Kilo Kilo Banda, Killing Jazz Hard Core Baby, Zona Iskljuchenja,  Karne, Zabranjeno Pušenje, DJ Machonni, DJ Jane Maya, Android Paranoid…su izmedju ostalih gostovali u klubu, a od 2012. godine sa radom i svirkama je pokrenut i band VIS UndergoundERI kao band-domaćin.
Više o bandu na www. facebook.com/undergrounderi

Uz čašicu vina ili neki od domaćih aperitiva posjeta Underground Clubu će vas opustiti i odvesti u neku drugu dimenziju.

Raznovrstan program od ponedeljka do subote uz after work evente će omogućiti da zaboravite na svakodnevnicu i recesijeske probleme uz izuzetno povoljne cijene.

I na kraju, jeste li znali, u prostor današnjeg Undergrounda se nekada krajem 50-tih godina nalazio klub Srebrna Školjka, mjesto poznato po dobrom provodu i hrani, a krajem 80-tih Cabare klub, kultno mjesto rockenrol generacije tog doba.

U toku trajanja regionalno najvećeg filmskog festivala, Sarajevo Film Festivala organizujemo Sarajevo Rock Fest. Ovogodišnji izvodjači su iz 4 zemlje regije, Hrvatska, Srbija, Slovenija i BiH, više na www.facebook.com/SarajevoRockFestival

Radno vrijeme kluba je od 18.00 do 05.00h, a nalazimo se na adresi Titova 56, ispod kavane Imperijal, DOBRODOŠLI.

više na https://www.facebook.com/undergroundclubsarajevo ili www.underground.ba 

Pasta bar PASTATURA
Od 01.03.2016. u sastavu naše agencije počinje sa poslovanjem pasta bar Pastatura.

Street food na talijanski način.

Paste i lasagne na potpuno talijanski al dente način uz primjenu organskih domaćih namirnica koje nabavljamo od organic proizvodjača iz Podrinjske regije, a sve uz pomoć njemačke organizacije HELP INTERNATIONAL.

više na https://www.facebook.com/pastatura ili www.pastatura.ba